Niet December 8, 2006

Ik heb niet geprat voor drie maanden. Niet slecht, ja ? Nee. Ik woon nu in die provicie Noord Brabant, suid oost van Den Haag. Ik spreek helaas slecht een klein beetje Nederlands, maar ik leer. Ik werk op het universiteit, and it ga elke daag naar werk, van mandag tot vrijdag. Op het weekend werk ik op velen projecten. En ik kan niet slapen.

Tags
Conversation
Related Tags
Comments
Trackback

    One Response to “Niet”

  1. abb January 11th, 2007 at 8:59 pm | Permalink

    no more dutch!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

This entry was posted on Friday, December 8th, 2006 at 3:08 am. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. If you're wondering how to get your own icon next to your comment, go visit gravatar.com and get yourself hooked up.
 steal compass, drive north, disappear...